Om

Mitt namn är Hasse Bylund, och jag är bosatt i det Vallentuna. Mitt liv har till stor del formats kring skog och jakt. Min karriär i skogen har varierat; jag anser mig själv vara en mångsysslare inom området, och nu som pensionär njuter jag av friheten att fördjupa mig i dessa intressen på heltid.


Jag äget ett skogsskifte i Edsbro, där jag de senaste två åren manuellt har avverkat cirka 200 kubikmeter skog, främst gran, för att förebygga skador från barkborrar. I detta arbete har jag funnit ovärderlig hjälp i Järnhästen Flex och Flex 2 med griplastarvagn. Jag har även Motorsågskörkort och Grönt kort. 


Jakt är inte bara en hobby för mig, det är en passion, speciellt när det involverar jakt med hundar. Min jaktaktivitet intensifieras efter den 1 oktober, när jaktsäsongen inleds med hundjakt.


Jag har även det nöjet att vara återförsäljare av Lennartsfors Järnhäst i Stockholmstrakten. Med över 30 års erfarenhet av Järnhäst har jag använt denna mångsidiga maskin för allt från att transportera nedlagt vilt till skogsarbeten och entreprenaduppdrag. Min omfattande kunskap och erfarenhet med Järnhästen delar jag gärna genom instruktionsfilmer och innehåll på min hemsida, där besökare kan utforska dess mångsidiga användningsområden. Jag inbjuder er att fördjupa er i mitt digitala skogshem för mer information och inspiration.