Jakt- & naturfilmer

Välkommen till min sida där du kan utforska en värld av jakt och natur genom mitt objektiv. I över två decennier har jag dokumenterat otaliga jakter och naturscener, vilket har resulterat i en omfattande samling av filmer och fotografier. Här hittar du allt från korta till längre klipp, gamla och nya klipp med material som spänner från mina tidiga dagar med enklare kamerateknik till modernare inspelningar.


Du kommer att få uppleva autentiska ögonblicken i skogen, från spännande jaktsituationer där jag ibland lyckas fånga skottögonblicket på film, till de stunder jag bara står still och njuter av ljudet av mina hundars ståndskall. För mig är dessa skall inte bara ljudet av jakt, de är som musik.


Molly och hennes valp Raija, följt av Raija och Ketty, har varit radarpar som berikat mina jakter och som du kommer att få stifta bekantskap bland annat med här. Denna sida är en hyllning till jakten, hundarna och de oförglömliga äventyr vi delat i skogarna. Häng med på en resa genom årstider och olika jaktsituationer, och upplev skönheten och spänningen i att jaga.


Det var en fantastisk dag där allt föll på plats och hundarna verkligen fick visa vad de går för. Även om filmkvaliteten inte är den bästa, lyckas den ändå fånga och förmedla den spänning av älgjakt med ståndhundar när den är som bäst..

Gåsmorgon – en dröm för varje gåsjägare. När morgonen gryr och gåssträcken tar sin början, når kacklet en crescendo just som dimman börjar lätta. Allt övergår till en i stort sett en total tystnad när gåsarna börjar söka efter föda.