Järnhästen

Återförsäljare av Lennartsfors Järnhästi Stockholmsområdet

Järnhästen: Din mångsidiga kraftkälla för skogsskötsel och terrängarbete

Järnhästen, som är av svensk tillverkning, har utvecklats över lång tid och är känd för sin enastående kvalitet på komponenterna. Den nya modellen, Flex 2, har genomgått flera uppgraderingar som förbättrat balansen och servicemöjligheterna, vilket gör den till en oumbärlig hjälpreda för jakt, avverkning och transport i terräng. Den är idealisk för mindre skogsägare som själva vill köra ut sitt årsbehov av ved, köra ut vindfällen, eller transportera material som plantor eller matrial till jakttorn. Med en griplastarvagn, blir Järnhästen ett självgående system i skogen, kapabel att hantera både blöta underlag och stora stockar. Maskinen är dessutom enkel att transportera med bilsläp, och om du har en större släpvagn kan du lasta både Järnhästen och griplastarvagnen samtidigt. Kolla in mina videoklipp för att se vad Järnhästen kan åstadkomma.


Fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan så skickar jag information om Järnhästen och tillgängliga tillbehör.


Besök mig i Vallentuna för en grundlig demonstration av nya Flex 2 med en Kranman 1650 griplastarvagn, utrustad med en 30-60 kran med utskjut och hydraulisk vinsch. Under demonstrationen får ni möjlighet att provköra maskinen i skogsmiljö och lasta virke. Passa på att upptäcka om Järnhästen är rätt för er.


Varmt välkomna!


Upptäck Möjligheterna: Förvandla Ditt Skogsarbete med Järnhästen

AVVERKNING

Ovärderlig vid avverkning med griplastarvagn


Idealisk för gallring och mindre slutavverkningar.


Snabb avkoppling av vagnen för att hämta svåråtkomliga vindfällen.


Perfekt för riskörning med anpassad plåt på vagnen

JAKT

Effektiv för transport av stort vilt som älg, kronhjort och vildsvin.


Idealisk för att transportera material till jakttorn och åtlar.


Lämplig för utkörning av foder till foderplatser och åtlar.

UNDERHÅLL AV SKOG

Idealisk för transport av plantor, material och utrustning.


Effektiv vid underhåll och rensning av skogsstigar och vägar i skogsterräng.Här berättar jag mer ingående hur jag använder Järnhästen

Här kan ni se videor när jag använder Järnhästen

KONTAKTA MIG

I produktkatalogen finns alla modeller och tillbehör presenterade. Om ni vill ha katalogen skickad direkt till er, vänligen fyll i nedan kontaktformulär så skickar jag den till er via e-post.