JÄRNHÄSTEN

JAGAMEDHASSE.SE

 

JÄRNHÄSTEN HAR JAG HAFT I 25 ÅR OCH ÄR EN TROGEN DRAGARE VARE SIG DET GÄLLER RIS, VIRKE ELLER ÄLGAR.

 

OTROLIG MASKIN NÄR DU SKA IN PÅ TOMTER, MELLAN HUS FÖR BORTTRANSPORT AV RIS O VIRKE.

 

WINCHEN ÄR SUPERSTARK OCH DRAR UPP STORA STOCKAR ELLER NÄR DU BEHÖVER SÄTTA TRÄD I SPÄNN VID FÄLLNING.

 

RING 070-5429190 FÖR EN DEMONSTRATION

 

 

Hasses Jakt Skog o Bygg

återförsäljare av Järnhästen

i Stockholmsområdet.

Mobil 070-5429190

Mail. hans_bylund@hotmail.com

 

JÄRNHÄSTEN DEN PERFEKTA MASKINEN NÄR DET GÄLLER SMÅSKALIGT SKOGSBRUK OCH TRANSPORTER I SKOGEN.

 

TITTA PÅ JÄRNHÄSTEN FLEX HÄR ÅVANFÖR.

GÅ TILL UNDERSIDAN JÄRNHÄSTEN.

 

Järnhäst har jag haft de senaste 25 åren tillbaka. Jag köpte en Järnhäst, en släpvagn och en Merkel drilling i ett paketpris av en jägare från Dalarna. Sedan dess har jag alltid haft Järnhästar till hjälp i skogen och att köra ut älgar eftersom jag är inbiten älgjägare. Det har blivit ett antal nya Järnhästar genom åren och det skulle kännas konstigt att vara utan denna trogna dragare. Jag har blivit återförsäljare i Stockholmsområdet för främst Lennartsfors Järnhäst men även för Hjulhästen.

 

Jag är skogsägare och behöver en liten maskin som du lätt kan transportera själv med en släpvagn för dina göromål i skogen. Till jakten så har jag den att köra ut skjutet vilt med, köra ut material till jakttorn, åtlar mm och köra ut foder i 200 liters fat till åtelplatserna och det går även att lägga storbal på vagnen och du kan köra ut balen eller tunnorna vart du vill.

 

Till skogen har jag den att hämta enskilda vindfällen med, köra ihop virke till en basväg där du hämtar med traktor och griplastarvagn, ren utkörning vid gallring, risdragning och städning av stora områden av gräs, löv och grenar då är kombiflaket suveränt.

 

Som entreprenör och trädfällare kommer du in överallt på tomter och gårdar för att transportera bort fällda träd och givetvis även hela tomtfällningar då det ska byggas hus och i skärgården på dessa smala vägar på öarna så kommer du fram överallt vare sig du kör virke, jord eller annan tung transport och är lätt att forsla på en lite större båt så så andvändningsområdet är stort.

 

Ring mig så demonstrerar jag maskinen för dig. Du kommer att upptäcka att Järnhästen slår alla fyrhjulingar när det gäller älgdragning och tungt arbete i skogen där smidighet är ett måste. Det är endast farten som begränsar Järnhästen för den gör endast 7 km/tim. Svensk tillverkning borgar för högt andrahandsvärde och hållbarhet. Mycket driftsäker och ytterst sällan blir det fel på dessa maskiner. Ett stort plus är att den inte är lika stöldbegärlig som fyrhjulingarna och definitivt säkerheten då fyrhjulingarna måste hålla fart även om du måste köra långsamt för att kunna styras och komma framåt och det är här många olyckor sker med fyrhjulingarna. Lätt att transportera, kör upp på en släpvagn och kör dit du ska.

 

 

Tryck här för demonstration film Järnhästen Jagamedhasse.se.

 

Tryck här för demonstrationsfilm Järnhäst i skogen Jagamedhasse.se

 

Tryck här för demonstrationsfilm Järnhästen och älgjakt Jagamedhasse.se

 

Tryck här för att se Nya demonstrationfilmen Järnhästen Flex med griplastarvagn.

 

Tryck här för att se Järnhästen Skogens Mångsysslare Jagamedhasse.se.

 

 

Ring mig för en demonstration i Vallentuna på tel 070-5429190.

 

RING MIG FÖR ETT MYCKET FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE SÅ KAN NI BLI JÄRNHÄSTÄGARE FORTARE ÄN NI ANAR.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved